In Memorian

 

Rotumääritelmä

Omat koirat

Kasvatit

Tuonnit

Pennut

Linkit

Tuloksia

In Memorian

Kuukauden kuva

PDEA pedigree

PrivacyPolicy


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuolema kulkee hiljaa ja ottaa omansa. Tulee kutsumatta ja lähtee kiittämättä.

-------------------------------------------------------------------------------

Herman`s Cenicienta " Ceni" 1.9.1997-16.12.2011

Rakas Ceni, elämäni koira, laumamme kiistaton johtaja loppuun saakka, nukkui ikiuneen kotona sylissäni. Ceni oli korvaamaton, se luki ajatuksiani ja minä olin sille tärkeintä elämässä. Ceniltä saimme niin paljon, ilman Ceniä ei olisi Concurrido-kenneliä. Ceni teki aina töitä "sata lasissa", kiihtyi nollasta sataan hetkessä ja toisaalta myös osasi rauhoittua. Cenin kanssa opettelin agilityn ja tokon salat ja sain kokea millaista on työskennellä koiran kanssa, joka antaa aina kaikkensa. Kotona Ceni oli rauhallinen ja tyyni, mutta hakeutui aina lähelleni. Laumaansa se hallitsi lempeästi, mutta varmasti. Sen auktoriteetti oli uskomaton, muille laumamme koirille riitti pelkkä katse. Ceni palveli minua kaikessa, sammutti valot, nosti pudonneita esineitä, toi tavaroita, puolusti tarvittaessa. Ceniä on valtava ikävä. Pystyin kirjoittamaan tämän vasta seitsemän kuukautta Cenin kuoleman jälkeen ja silti kyyneleet valuvat kirjoittaessani. Vaikka laumassamme kaikki koirat ovat Cenin jälkeläisiä ja ihania koiria, ei kukaan pysty täyttämään Cenin poismenon jättämää aukkoa. Kiitos Ceni, että saimme elää kanssasi yli neljätoista ihanaa vuotta!

-----------------------------------------------------------------------------------

Habi de Sierra Alhamilla " Habi"12.11.2001-24.11.2004

Habi 18.1.2004 

Maailma  kolhi Habia ja  Habi  kolhi maailmaa.  Habin kaltaisen koiran saa vain kerran eläessään. Aina valmis, vauhdilla ja yleensä  ensimmäisenä... vaikka heikoille jäille. 8-viikkoisena Habi marssi lentoboxin ovesta päättäväisenä Suomeen ja elämäämme, pissasi nurmikolle ja katsoi sen jälkeen kysyvästi;  ja mitähän seuraavaksi? Ja sitä seuraavaa riitti Habin kanssa  runsain mitoin. Habi ei koskaan pelännyt mitään eikä ketään, häntä ei mennyt kolmen vuoden aikana koipien väliin kertaakaan.  Räiskyvästä luonteestaan huolimatta Habi ei koskaan kyseenalaistanut ihmistä. Pentuna menetetty silmä asetti rajoituksia harrastamiselle, mutta ei  Habille ja elämälle.  "Kyllä yhdelläkin silmällä näkee, pitää vaan katsoa enemmän". Kolhuissa  maailma valitettavasti vei voiton Habista liian aikaisin, ainakin meidän kaipaamaan jäävien mielestä. Habi tosin eli niin täyttä elämää, että koki kolmessa vuodessa enemmän kuin moni muu kymmenessä.

 

Habi 5.6.2004

-----------------------------------------------------------------------------------

Taira del Marismeño  "Demi" 7.5.1997-17.2.2004

Taira del Marismeno

Demi 3.10.2001

Elämä antaa ja ottaa. Demiltä saimme paljon: näyttelymenestystä, Y-pentueen, agilitymenestystä ja  ennen kaikkea verrattoman lemmikin.  Demillä  annettavaa olisi ollut varmasti vielä runsain mitoin. Agilityura jäi yhtä voittoa vaille agilityvaliosta, Demin kohdalla tuo voitto olisi ollut vain ajan kysymys. Ikävä kyllä ajasta tuli se ainoa ylittämätön este Demille. Elämästä ei  anneta agilitykisan tavoin ihanneaikaa.  Demin kisauran ja koko elämän katkaisi nopeasti ja auttamattomasti kasvain reisiluussa. Viimeinen  kisailmoittautuminen oli jo postitettu mutta niistä kisoista jäi  puuttumaan yksi midi-3 luokan kisaaja......Demi  

-----------------------------------------------------------------------------------

Concurrido Tabasco 24.8.2002-20.10.2002

Concurrido Toronja 24.8.2002-19.10.2002

Concurrido Trucha 24.8.2002-20.10.2002

Concurrido Trigo 24.8.2002-19.10.2002

Concurrido Tiza 24.8.2002-19.10.2002

Tabasco

Concurrido Tiza

Concurrido Trigo

Concurrido Trucha.

Concurrido Toronja.

I`DEES  /   Time

A leaf will fall. And hit the ground. The wind will carry it around. Beneath it`s whispering wings. A  love is lost. Another found. What`s done is surely bound. To keep us guessing what it brings. The time of laughter, time of tears. The time of dreams and many fears will be erased from memory. Imagine life just a dream. Imagine you. Imagine me. Travelling on the wings of time. Don`t know where or why. Imagine you, imagine me. Fractions of eternity. Lives learned and left behind. We can`t turn back time.

Here we are. And our lives, like butterflies. Will fly away from us towards the sky. See how far. We go and try to hold on. To what we got and look for reason why. The time of laughter , the time of tears. The time of dreams and many fears will be erased from memory. Imagine life is just a dream. Imagine you, imagine me. Travelling on the wings of time. Don`t know where or why. Imagine you , imagine me. Fractions of eternity. Lives learned and left behind. We can`t turn back time. Life remains a mystery. Imagine life is just a dream. Imagine you , imagine me. Fractions of eternity. Lives learned and left behind. We can`t turn back time.We can`t turn back time.......Life remains a mystery.

Copyright / lainattu sanottajan, Elena Mady ystävällisellä luvalla. Kiitos tuesta.

Omistettu niille viidelle joilta parvo vei pennun ennen alkua.

-----------------------------------------------------------------------------------

Easo  de Domus "Eetu" 16.8.2000-8/2001

Easo de Domus

Eetu 10.2.2001

Eetu saapui Suomeen alle 12 viikkoisena   Espanjasta. Kuukauden ajan pieni pentu vahvistui ja kasvoi meillä maailmalle lähtöä varten. Parin kuukauden kuluttua kuitenkin kävi niin, että Eetu palasi meille kotiin. Eetu opetti meille paljon koiranelämästä. Mutkaisen alun jälkeen luottamuksen rakentaminen kesti hetken, mutta nopeasti Eetu otti meidät omakseen ja me Eetun. Toinen kuvista on kuvattu katolla. Luottamus pelasi puolin ja toisin, minä saatoin luottaa Eetuun ja Eetu siihen että minäkään en tipahda katolta. Monta muutakin ikimuistettavaa hetkeä ehdimme viettää yhdessä.   Ikävä kyllä yhteiselo päätyi liian nopeasti. 3.8.2001 Cenin juoksun takia Eetu vietiin hoitoon. 4.8.2001 hoitopaikasta ilmoitettiin Eetun kadonneen valitettavien tapahtumien seurauksena. Sen jälkeen etsinnöistä ja ilmoituksista huolimatta , Eetusta ei ole kuulunut tai näkynyt mitään. Eetun lopullinen kohtalo taitaa jäädä ikuiseksi arvoitukseksi. Mutta mustalla pilvelläkin on hopeareunus. Juuri ennen katoamistaan Zafi astutettiin Eetulla. Hartaasti odotetut pennut syntyivät 27.9.2001. Yksi narttupennuista, musta jolla on isänsä tavoin kauniit valkoiset merkit jäi kotiin paikkaamaan Eetun jättämää tyhjää kohtaa.  Nimikin oli jo valmiina ennen syntymää: Concurrido Viva Easo. Suomennettuna se tarkoitaa :Eläköön Eetu!

Meillä kaikilla on ikävä Eetua...

Easo de Domus

Eetu 24.3.2001

-------------------------------------------------------------------------------------